Ja estem oberts!!

Reserva la teva pista a les instal·lacions de Tot Pàdel, recorda que tenim 12 pistes de pàdel indoor a la teva disposició, 6 a Sant Fruitós i 5+1 individual a Castellgalí

Codi Entrada Reserva

Revisa les teves reserves per veure el codi d'entrada a les pistes! Recorda que hi ha franges horàries on el club està automatitzat completament

Tarifes Totpadel

Has vist les noves tarifes Tot Padel!? Els nous abonaments, de partides i moneders! Vine a jugar a Totpadel!

Competicions Actives
 
TORNEIG NOCTURN GIN CASTELLGALÍ
Del 31/07/2020 19:00 al 01/08/2020 03:00 a CASTELLGALI
- fins 27/07/2020 12:00
Circuits
Circuit Totpadel 2019
Del 01/01/2019 05:30 al 31/07/2020 23:30
Escola Tot Padel Bages Club
ESOLA TPKIDS SANT FRUITOS 2020-21
Del 14/09/2020 al 30/06/2021 a SANT FRUITOS
- fins
ESTADES SETEMBRE 2020
Del 31/08/2020 al 10/09/2020 a SANT FRUITOS
- fins
Els nostres serveis
 APP TOTPADEL

Descarrega ja l'aplicació oficial de Totpadel i entra en el concurs!!

 JUGA I DINA

Si tens un "break" a la feina, aprofita i vine amb els companys a jugar i dinar!! Reserva pista, juga, i a l'acabar el partit, tindreu el plat a taula!!!

 ESCOLA DE NENS

Tenim l’escola de pàdel més gran de la comarca del Bages, des dels 4 fins als 16 anys. Et busquem el grup que millor s'adapti a tu per horari, nivell i edat!

 11 PISTES INDOOR + 1 PISTA INDIVIDUAL

Reserva la teva pista segons disponibilitat i lloc! A Sant Fruitós ? 6 pistes de pàdel indoor + Restaurant. A Castellgalí ? 5 pistes + 1 individual + Cafeteria

 TARIFES ESPECIALS

Tenim un ventall de promocions:: preus estudiant, preus funcionari, preus col·lectiu, preus empresa... Si estàs dins d’aquests grups, demana’ns com beneficiar-te d'aquests súper preus!!

 BUSCADOR DE PARTITS

Tens ganes de jugar però et falta gent? Nosaltres et tanquem el partit!! Oferim una borsa de jugadors on no et quedaràs sense jugar per falta de gent... demane'ns ajuda i et buscarem jugadors del teu nivell i amb la teva disponibilitat horària. També hi ha la possibilitat d'agregar-te a un grup de whatsapp ajustat al teu nivell, on podràs demanar gent, o apuntar-te a algun partit obert!!

 PISTA FIXA

Si tens un partit fixa, sense cap cost addicional, et guardem l'hora tot l'any perquè no et quedis sense pista!!

 PISTES AUTOMATITZADES

Pots jugar a pàdel 365 dies!!! A TOTPADEL CASTELLGALÍ obrim cada dia, vísceres i festius. Obtindràs un codi amb la teva reserva per accedir!

 LLIGUES

Apunta't amb la teva parella, o sense, a la lliga de totpadel. Un rànquing on jugaràs partits amb gent diferent, en l'horari que tu marquis i en el club que et quedi més a prop!!

 TORNEIGS i RANKING

Si vols posar-te a prova i competir, estigues atent a la web i a les xarxes socials per poder-te inscriu-re als torneigs del circuit Totpadel i poder puntuar pel ranking.

 CAMPUS D'ESTIU

Campus d'estiu a escollir entre 1 i 5 setmanes. Perfeccionament de pàdel en nivells d'iniciació, perfeccionament i competició, amb els millors monitors. I per refrescar-nos, abans de marxar, jocs a la piscina del NAT'S.

 TEAM BUILDING

Segur que sou molts els que jugueu a pàdel a la teva empresa... us muntem un dia de teambuilding amb jocs, partits, roomcapes... CONTACTA AMB NOSALTRES!

 LLIGA D'EMPRESES

Organitzem una lliga interna amb tots els teus companys de feina, a un preu molt reduït i amb un premi per la parella guanyadora!

 MENÚ DIARI

Oferim un menú molt elaborat de dilluns a divendres al migdia, el preu del menú es 11€ beguda inclosa (un primer a escollir, un segon a la brasa i postres casolans). No et quedis sense poder dinar i reserva prèviament.

 LES MILLORS TARIFES

Tenim els preus més ajustats que trobaràs a la comarca!!! Ja has revisat les tarifes?

Patrocinadors
La Braseria del Padel
Stape
Lionpadel
FUB UManresa
Visual Training Barcelona
Karbondesign
Tot Padel
SANFELIU MOTORS

Tot Padel Bages Club

Tot Padel Bages Club 12 pistes de padel Indoor


 93 876 11 05
 totpadel@gmail.com